уторак, 5.март 2024
АКТУЕЛНО
Фестивал домаћег филма у Лепосавићу

17. Фестивал домаћег филма у Лепосавићу

Традиоционални, 17. по реду Фестивал домаћег филма у Лепосавићу пружиће прилику љубитељима седме уметности са севера Косова да, у наредних пет дана, уживају у најновијим остварењима домаће кинематографије.

Част да вечерас у 20 часова отвори ову културну манифестацију припала је познатом глумцу Тихомиру Станићу који ће заједно са продуцентом Маријом Берета уживати у филмском остварењу „Делиријум тременс“.

Другог дана на програму је пројекција филма „Режи“ а гошћа ће бити глумица Кристина Јовановић, док ће 3. новембра бити приказан филм „Шавови“. На биоскопском платну Дома културе у Лепосавићу биће приказан и филм “Ајвар”, док ће се завесе на овогодишњем фестивалу спустити након пројекције филма “Екипа”.

Приказивање филмова у биоскопској сали Дома културе „Сава Дечанац“ заказано је за 20 часова, а посетиоцима је и ове године омогућено да у најновијим филмским остварењима уживају сасвим бесплатно.

Организатор овог фестивала је Центар за културу „Сава Дечанац“ из Лепосавића под покровитељством Министарства културе Владе Републике Србије.

Погледајте и ову вест

Парастосом и полагањем венаца обележена годишњица почетка НАТО агресије

Поводом 24. годишњице од почетка НАТО бомбардовања на Савезну Републику Југославију, код споменика Палим борцима …