понедељак, 26.фебруар 2024
АКТУЕЛНО

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се становници општине Лепосавић да је на основу прописаних мера на сузбијању појаве и ширења вируса корона, а на основу овонедељног пресека стања дошло до побољшања епидемиолошке ситуације на територији општине Лепосавић изазване вирусом корона, па су у складу са тим од данас, 22. 01. 2021. године, ступиле на снагу нове мере донете од стране надлежних институција и то:

  • Ограничава се рад свих угоститељских објеката, трговинских и других радњи на територији општине Лепосавић у периоду од 22:00ͪ  до 05:00ͪ . Од ове мере изузете су бензинске станице (пумпе) и апотеке.
  • У периоду када је дозвољен рад горе поменутим трговинским радњама и угоститељским објектима, апелује се на власнике истих да поштују мере заштите које су на снази, односно да особље и радници носе заштитну опрему (маске), као и да дезинфекциона средства у сваком тренутку буду доступна корисницима услуга.

Апелујемо на становнике наше општине, без обзира на побољшану епидемиолошку ситуацију, да се стриктно придржавају упутстава и  мера донетих од стране надлежних институција, да покажeмо личну и друштвену одговорност, солидарност и јединство, а све у циљу заштите здравља и добробити свих нас.

 

ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Погледајте и ову вест

Додела подстицаја за подршку развоју пољопривреде – прерађивачке индустрије, привреде и предузетништва на територији АП Косово и Метохија

Привремени орган општине Лепосавић обавештава све заинтересоване да је данас, 03.03.2023. године, расписан конкурс за …