понедељак, 4.март 2024
АКТУЕЛНО

Обавештење за грађане општине Лепосавић

Oпштински штаб за ванредне ситуације обавештава грађане општине Лепосавић да ће Јавно комунално предузеће „24. Новембар“ Лепосавић у сарадњи са Ватрогасно-спасилачком јединицом Лепосавић, дана 24.04.2020. године (петак), са почетком у 17:00ʰ, вршити дезинфекцију улица у сва три насеља, Сочаница, Лепосавић и Лешак, а све у циљу спречавања ширења и сузбијања вируса корона (COVID-19) на територији наше општине.

У складу са тим, моле се сви становници наше општине да у поменутом периоду не напуштају своје домове, ради безбедности и очувања здравља.

Oпштински штаб за ванредне ситуације такође oбавештава станарe стамбених зграда са територије општине Лепосавић да ће Јавно комунално предузеће “24. Новембар“ Лепосавић у сарадњи са Ватрогасно-спасилачком јединицом Лепосавић дана 25.04.2020. године (субота), са почетком у 20:00ʰ вршити дезинфекцију улаза, степеништа и заједничких просторија унутар зграда у сва три насеља, Сочаница, Лепосавић и Лешак, а све у циљу спречавања ширења и сузбијања вируса корона (COVID-19).

Моле се станари зграда у ова три насеља да се у складу са овим обавештењем придржавају прописаних мера и не напуштају своје домове.

ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Зоран Тодић

Погледајте и ову вест

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се становници општине Лепосавић да је на основу прописаних мера на сузбијању појаве и …