понедељак, 26.фебруар 2024
АКТУЕЛНО

Председник Зоран Тодић честитао Васкрс

У име општине Лепосавић и своје име свим православним верницима честитам највећи хришћански празник Васкрс.Ове године суочени са новим искушењима и изазовима који су задесило читаво човечанство, Васкрсење Христово прослављамо у специфичним околностима због новонастале ситуације. Зато нека нас Васкрс окрепи и подари додатну снагу и веру за победу истине и правде, победу живота над свим искушењима.

Иако скромније, желим да ове празничне дане проведемо у миру, љубави и истинском духовном благостању са својим најближима у духу православља уз свети пламен кандила у својим домовима.

У складу са нашим обавезама и одговорностима у данима који су пред нама бићемо још више посвећени овом нашем месту и нашем народу на Косову и Метохији. Дубоко сам убеђен да су вера, правда, хуманост, толеранција, љубав уткани у духовно наслеђе српског народа, и да је све ово неисцрпна инспирација нашем народу у борби са свим искушењима која су пред  нама.

Нека нам Васкрс донесе оздрављење, и нека нам буде подстицај да још одлучније чувамо нашу веру и истинске традиционалне вредности нашег народа.

Христос Васкрсе.

Погледајте и ову вест

Додела подстицаја за подршку развоју пољопривреде – прерађивачке индустрије, привреде и предузетништва на територији АП Косово и Метохија

Привремени орган општине Лепосавић обавештава све заинтересоване да је данас, 03.03.2023. године, расписан конкурс за …