уторак, 5.март 2024
АКТУЕЛНО

Одржана 17. Интернационална атлетска трка „Свети Василије Острошки – Лепосавић 2022.“

На дан обележавања општинске и храмовне славе, у Лепосавићу је одржана традиционална 17-та по реду Интернационална атлетска „Свети Василије Острошки – Лепосавић 2022.“. Такмичење је подељено у 13 категорија, а учешће су узели малишани предшколског узраста, као и  ученици од првог до осмог разреда основне школе. Остале две категорије чинили су студенти и сениорска Интернационална трка на 5000м у оквиру које су учешће узели атлетичари из земље и региона.

Седамнаесту Интернационалну атлетску трку заједно су организовали Општина Лепосавић, Спортско-туристичка организација и Атлетски савез Косова и Метохије. Општинско руководство на челу са председником Зораном Тодићем наставиће да помаже организацију ове, али и других спортских манифестација како би привукли што већи број људи да посете нашу општину.

Ова традиционална спортска манифестација окупила је велики број учесника и љубитеља ове атлетске дисциплине.

Поред атлетске трке, на платоу испред Општине Лепосавић одржана је изложба ракије и пчелињих производа пољопривредних произвођача са територије општине Лепосавић. Док су волентери Црвеног крста приказали вежбу прве помоћи.

Погледајте и ову вест

Парастосом и полагањем венаца обележена годишњица почетка НАТО агресије

Поводом 24. годишњице од почетка НАТО бомбардовања на Савезну Републику Југославију, код споменика Палим борцима …