понедељак, 4.март 2024
АКТУЕЛНО

Општина Лепосавић поклонила машине Јавном комуналном предузећу

Јавно комунално предузеће „24 новембар„ у Лепосавићу богатије је за једно возило за одвожење смећа, грађевинску машину – скип и три мотокултиватора за чишћење снега.

Градоначелник Зоран Тодић уручио је кључеве директору Драгану Бараћу. Том приликом он је посебно нагласио да су ове машине купљене средствима општине још 2015 године. Из непознатих разлога бивше руководство није их дало на употребу. Сада је прилика да се уруче онима чија је делатност уређење и чишћење животне средине.

Тодић је рекао да на овоме помоћ општине неће бити заустављена. Буџетом за ову годину предвиђено је куповина једног камиона за чишћење снега, једног погребног возила и око две стотине металних канти за смеће.

Директор Бараћ се захвалио дародавцу и нагласио да ће ове машине олакшати рад комуналцима и да ће допринети да хигијена животне средине у лепосавићкој општини буде на већем нивоу. Путеви ће бити проходни, а биће и могућности за пружање свих врста помоћи грађанима – истакао је Бараћ

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …