субота, 25.мај 2024
АКТУЕЛНО

Поклон књиге за најбоље ђаке

Привремени орган Лепосавића приредио је пријем за ученике основних и средњих школа, носиоце Вукових диплома и ђаке генерације и уручио им књиге на поклон.

Члан Привременог органа Лепосавића Радош Михајловић том приликом је рекао: „Ми смо веома задовољни што има тридесет ученика носиоца Вукових диплома. То је веома добро. Надамо се да су се сви уписали у жељене школе и факултете. Оно што нам је највећи циљ и жеља је да ће се по завршеном школовању вратит да помогну овом друштву, јер без знања и младости нема ни перспсективе једног друштва и једне општине.“ Рекао је Михајловић.

Жарко Ивановић је рекао да је поносан у што у својој колекцији има и Вукову диплому, а затим додао: „Задовољан сам што сам уписао Медицински факултет. Заиста смо сви вредно радили и већина нас је уписала оно што је хтела. Тако је код нас средњошколаца. Не знам како је са основцима, али је ово за нас највећа похвала.“ Рекао је Ивановић.

Ана Јаћимовић се похвалила да је у Београду уписала Математички факултет и истакла да се нада да ће уз много труда и рада стећи жељено знање.

Сви свршени основци и средњошколци носиоци Вукових диплома и шаци геарације успешно су урадили задатке на пријемним испитима и стекли право на упис у жељене школе и факултете.

Погледајте и ову вест

Аудиција “СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ” у понедељак у Лепосавићу

Аудиција за највећи телевизијски формат овога типа у Европи у организацији ТВ PRVA под називом …