недеља, 9.август 2020
Насловна / Догађаји / Поклон књиге за најбоље ђаке

Поклон књиге за најбоље ђаке

Привремени орган Лепосавића приредио је пријем за ученике основних и средњих школа, носиоце Вукових диплома и ђаке генерације и уручио им књиге на поклон.

Члан Привременог органа Лепосавића Радош Михајловић том приликом је рекао: „Ми смо веома задовољни што има тридесет ученика носиоца Вукових диплома. То је веома добро. Надамо се да су се сви уписали у жељене школе и факултете. Оно што нам је највећи циљ и жеља је да ће се по завршеном школовању вратит да помогну овом друштву, јер без знања и младости нема ни перспсективе једног друштва и једне општине.“ Рекао је Михајловић.

Жарко Ивановић је рекао да је поносан у што у својој колекцији има и Вукову диплому, а затим додао: „Задовољан сам што сам уписао Медицински факултет. Заиста смо сви вредно радили и већина нас је уписала оно што је хтела. Тако је код нас средњошколаца. Не знам како је са основцима, али је ово за нас највећа похвала.“ Рекао је Ивановић.

Ана Јаћимовић се похвалила да је у Београду уписала Математички факултет и истакла да се нада да ће уз много труда и рада стећи жељено знање.

Сви свршени основци и средњошколци носиоци Вукових диплома и шаци геарације успешно су урадили задатке на пријемним испитима и стекли право на упис у жељене школе и факултете.

Погледајте и ову вест

Обавештење

Општински штаб за ванредне ситуације општине Лепосавић обавештава становнике општине Лепосавић да су у циљу …