субота, 2.децембар 2023

Председник Зоран Тодић на терену са тимовима за чишћење снега

Општина Лепосавић, у сарадњи са ЈП  Дирекција за грађевинско земљиште и путеве  и ЈКП  24. Новембар Лепосавић јуче и данас током целог дана вредно раде на рашчишћавању завејаних сеоских путева, како би обезбедили њихову проходност и до најудаљенијих сеоских домаћинстава на територији општине Лепосавић.

Председник општине Лепосавић, Зоран Тодић, вршилац дужности директора ЈП ‘Дирекција за грађевинско земљиште и путеве’ Александар Милетић присуствовали су данас акцији чишћења завејаног пута који води у једно од најудаљенијих села у Општини-село Борчане, где су снажни сметови у потпуности онемогућили проходност до сеоских домаћинстава.

Том приликом општинска делегација је, захваљујући брзом и ефикасном деловању ЈП Дирекција за грађевинско земљиште и путеве’ и ЈКП ’24. Новембар’ Лепосавић, стигла до једног од завејаних домаћинстава, где је затекла учитељицу Светлану Радосављевић са унуцима. Видно задовољни и обрадовани посетом, захвалили су се председнику Тодићу што је омогућио, како њима, тако и осталим мештанима сигуран и безбедан пут до насеља, где се могу снабдети основним животним намирницама.

Погледајте и ову вест

Додела подстицаја за подршку развоју пољопривреде – прерађивачке индустрије, привреде и предузетништва на територији АП Косово и Метохија

Привремени орган општине Лепосавић обавештава све заинтересоване да је данас, 03.03.2023. године, расписан конкурс за …