субота, 2.децембар 2023
razgovor sa gradjanima leposavic predsednik todic

Председник Зоран Тодић разговарао са грађанима општине Лепосавић

Председник Привременог органа општине Лепосавић, Зоран Тодић свакодневно улаже напоре да покаже слух и разумевање за потребе својих грађана, да спозна њихове захтеве и проблеме са којима се свакодневно суочавају и сходно томе, да у оквиру могућности, изнађе начин за њихово решавање, а све у циљу побољшања квалитета живота људи у општини Лепосавић. Како би се на најбољи начин, у непосредном разговору, упознао са проблемима својих суграђана, и како би показао да је интерес грађана приоритет у раду локалне самоуправе, кабинет председника Тодића организује једном недељно пријем странака. Тим поводом, председник општине Лепосавић је током данашњег дана разговарао са 26 грађана, како о њиховим потребама и проблемима, тако и о могућим начинима за њихово решавање, а све у циљу да им се обезбеде бољи и квалитетнији услови за живот.

Овом приликом председник Привременог органа општине Лепосавић Зоран Тодић истакао је да је задатак и циљ локалне самоуправе да запосли бар по једног члана у сваком породичном домаћинству. Он је додао и да ће се захваљујући најављеним инвестицијама Владе Републике Србије и улагањима у привреду, пољопривреду и остале области друштвеног живота, стећи услови за решавање овог, али и многих других проблема који годинама тиште наше мештане. Поред тога, Општина ће у сарадњи са Владом Републике Србије и Канцеларијом за Косово и Метохију, у оквиру свеобухватних мера помоћи и подршке српским срединама, учинити све како би се унапредили услови живота сваког становника на територији општине Лепосавић.

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …