четвртак, 25.јул 2024
АКТУЕЛНО

Сарадњом братских општина Стара Пазова и Лепосавић ученицима додељени поклони поводом школске славе Светог Саве

Председник општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима посетио је данас Основну школу „Лепосавић“ у Лепосавићу и Основну школу „Вук Караџић“ у Сочаници који је овом приликом ученицима од првог до четвртог разреда ових школа уручио 424 поклон пакетића уочи обележавања школске славе Светог Саве. Већину ових поклон пакетића обезбедила је наша братска општина Стара Пазова на челу са председником Ђорђем Радиновићем.
Председник Тодић упутио је речи захвалности братској општини Стара Пазова и председнику Ђорђу Радиновићу и истакао да ће општинско руководство наставити да води рачуна о свим ученицим, сваком детету на територији општине Лепосавић, јер улагање у образовање је заправо улагање у бољу и сигурну будућност.
„Ништа на овом свету није лепше и искреније од дечијег осмеха, зато је нама сваки тренутак проведен са децом посебан. Као и претходних година уочи Савиндана обезбеђени су поклон пакетићи за све ученике од првог до четвртог разреда. Овог пута пакетићи су стигли из наше братске општине Стара Пазова, којима ми неизмерно захваљујемо на бризи и подршци коју добијамо од њих. Ми ћемо наставити да уз помоћ државе Србије, Канцеларије за Косово и Метохију улажемо у образовне институције како бисмо обезбедили што квалитерније услове за боравак и рад ученика и наставног особља. Искористићу прилику да свим ученицима, просветним радницима и директорима образовних установа

честитам

школску славу, Светог Саву, са жељом да истрају на путу васпитања и образовања у духу светосавља јер је то једини и прави начин да достојно наставимо просветитељску традицију коју је започео Свети Сава“ рекао је Тодић.

Директори Основних школа Силвана Маговчевић и Драган Радовановић, наставно особље и ученици захвалили су се руководству општине Стара Пазова и општинском руководству на челу са председником Зораном Тодићем на поклонима које су обезбедили, али и на константној бризи и подршци у стварању бољих услова за стицање знања, рад и боравак ученика и наставног особља у образовним установама.

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …