понедељак, 4.март 2024
АКТУЕЛНО

Навијачи Црвене Звезде уручили поклон пакетиће деци у Лешку

Тим хуманих људи предвођени српским кошаркашем Савом Лешићем посетили су током јучерашњег дана општину Лепосавић и том приликом у договору са свештеником Милутином Попадићем поделили 600 поклон пакетића за малишане из Месне заједнице Лешак.
„У име црквене општине врачевске и председника Месне заједнице Лешак, да вам се захвалимо на несебичној љубави коју сте показали. Да се окупљамо овде на овим светим просторима косовско-метохијским. Докле год ви долазите и док ми овде живимо, ма шта други рекли то је наше, ми га се никад нећемо одрећи. Преносите својим пријатељима своје утиске са Косова и Метохије, како би и они пожелиле са исто толико љубави као што сте ви похитали нама у загрљај, да и они дођу у што већем броју“, рекао је свештеник Милутин Попадаћ.

Представници фондације су се приликом посете упознали са животом људи на Kосову и Метохији, а током посете ПУ „Весело детињство“ из Лешка имали су прилике да се друже и попричају са малишанима који нису крили срећу и осмехе са лица због хуманог чина ових људи великог срца, које су дочекали и поздравили песмом.

Погледајте и ову вест

Додела подстицаја за подршку развоју пољопривреде – прерађивачке индустрије, привреде и предузетништва на територији АП Косово и Метохија

Привремени орган општине Лепосавић обавештава све заинтересоване да је данас, 03.03.2023. године, расписан конкурс за …