среда, 17.април 2024
АКТУЕЛНО

Општина Пећинци доделила поклон пакетиће малишанима ПУ „Бамби“ у Сочаници

Председник општине Пећинци Синиша Ђокић боравио је данас у посети општини Лепосавић који је овог пута донирао поклон пакетиће за малишане из Предшколске установе „Бамби“ у Сочаници, уочи школске славе Светог Саве. Овом приликом додељено је 111 поклон пакетића деци која похађају ову установу.
Госте из општине Пећинци дочекао је председник општине Лепосавић Зоран Тодић који им је изразио велику захвалност на посети, константној бризи и подршци.
„Свака посета наших осведочених пријатеља из Пећинаца прави је празник за нашу општину. Ово је само још један у низу доказа да нисмо сами, да су наши пријатељи увек уз нас. Захваљујемо им се јер нашој деци доносе додатну радост. А ми као локална самоуправа трудићемо се да уз помоћ Канцеларије за Косово и Метохију и државе Србије обезбедимо све потребне услове како би наша деца имала безбрижно детињство. Такође захвалност дугујемо и великом хуманитарцу Мију Радовановићу из села Каменица, који се несебичним залагањем труди да помогне нашем народу и деци на територији општине Лепосавић“ рекао је Тодић.
Председник општине Пећинци Синиша Ђокић поручио је да је посебна част сваки пут доћи на Косово и Метохију и у општину Лепосавић, бити у прилици помоћи малишанима и обрадовати их.
Директорка ПУ „Бамби“ у Сочаници Ивана Милутиновић захвалила се општини Пећинци на поклонима који су измамили осмех на лицу малишана. Она је речи захвалности упутила и локалној самоуправи на челу са председником општине Зораном Тодићем на константном разумевању и залагању за боље услове за децу која похађају ову установу , као и Мију Радовановићу за његов добротворни рад који оставља траг у нашој општини.

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …