среда, 6.децембар 2023

Слава ОО СНС Лепосавић

У присуству великог броја чланова и гостију из других политичких странака Општински одбор Српске напредне странке у Лепосавићу обележио је славу Свету Петку. У галерији Центра за културу Сава Дечанац у Лепосавићу сечен је славски колач. После седам година од оснивања напредњаци су у прилици да воде политику општине Лепосавић. Позивају на јединство и слогу, јер се само тако могу створити услови за нормалан живот и рад. На свечаности су говорили повереници СНС Зоран Тодић и Првослав Антонијевић, као и бивши председник и оснивач одбора у Лепосавићу Драгиша Васић. Они су указали на тешке услове рада и обећали да ће у сарадњи са владом Србије учинити све да се живот достојан човека створи на овим просторима.

Српска напредна странка у Привременом већу општине Лепосавић има председника и два члана. Задатак им је, кажу, да ојачају странку и да самостално воде ову најсевернију косметску општину.

Погледајте и ову вест

Додела подстицаја за подршку развоју пољопривреде – прерађивачке индустрије, привреде и предузетништва на територији АП Косово и Метохија

Привремени орган општине Лепосавић обавештава све заинтересоване да је данас, 03.03.2023. године, расписан конкурс за …