недеља, 21.април 2024
АКТУЕЛНО

Реконструкција и асфалтирање путева и приступних саобраћајница у Ибарској Слатини

Представници општинe Лепосавић на челу са председником Зораном Тодићем присуствовали су извођењу завршних радова на реализацији пројекта „Реконструкција и асфалтирање путева и приступних саобраћајница у Ибарској Слатини, засеок Новаковићи и засеок Стара милиција“.Током обиласка радова на асфалтирању пута, председник општине Лепосавић Зоран Тодић у разговору са мештанима села Ибарска Слатина упознао се са условима у којима живе, проблемима и потребама са којима се сусрећу, као и о могућностима за њихово решавање.
Овом приликом председник Тодић навео је да је један од приоритетних задатака локалне самоуправе брига о сваком човеку, сваком домаћинству и селу, те да је обавеза општинског руководства да грађанима обезбеди услове за одржив останак и опстанак на овим просторима. Он је истакао да локална самоуправа, у сарадњи са Владом Републике Србије, Канцеларијом за Косово и Метохију и председником Александром Вучићем чини максималне напоре како би житељима општине Лепосавића обезбедили услове за што квалитетнији живот.
Мештани села Ибарска Слатина изразили су неизмерну захвалност руководству општине и државном врху Србије на труду и залагању, на несебичној помоћи и подршци, на свим досадашњим улагањима, али и на инвестицијама у будућем периоду, као и на свему што држава Србија чини како би српском народу омогућила услове за бољи и сигурнији живот на овим просторима.
Општина Лепосавић интензивно ради на санацији и реконструкцији бројних путних праваца, а у току су радови на реконструкцији и асфалтирању пута у селу Каменица из правца села Вуче, што ће мештанима ових села бити инвестиција од изузетног значаја и знатно олакшати свакодневни живот.Председник општине Лепосавић Зоран Тодић најавио је да ће наредних дана наставити са реализацијом пројеката који имају за циљ побољшање путне инфраструктуре на територији општине Лепосавић. Сходно томе, биће започети радови на реконструкцији пута у селу Остраће према засеоку Парлин Поток и реконструкција пута у селу Остраће према засеоку Јанићијевићи, односно до новосаграђене цркве.

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …