уторак, 16.април 2024
АКТУЕЛНО

Дечији карневал „Чуј свете – ја сам чувар планете“ одржан данас у Лепосавићу

На платоу испред зграде Општине Лепосавић одржан је пети пролећни карневал под називом „Чуј свете – ја сам чувар планете“ у организацији Предшколске установе „Наша радост“ из Лепосавића.  Организацију ове манифестацији помогли су Општина Лепосавић, Народна библиотека „Свети Сава“ и Центар за културу „Сава Дечанац“.

Укупно 250 малишана из ПУ „Наша радост“ уз помоћ васпитача кроз игру и песму пожелели су добродошлицу пролећу а свим присутнима улепшали овај сунчан пролећни дан.

У оквиру карневала организована је ликовна изложба радова чији су аутори малишани из вртића. Радови деце предшколског узраста подељени су у две категорије: предшколски узраст до 5.године и предшколски узраст од 5. до 7.године. Из обе категорије награђено је по три најлепша рада.

Пошто је у току акција „За лепшу и здраву животну средину“, инспектор за заштиту животне средине Зорица Тимотијевић обратила се малишанима и окупљенима мештанима и подсетила на значај очувања и уређења животног простора како би смо живели у једној здравој и чистој животној средини.

Погледајте и ову вест

Братска општина Стара Пазова донирала вредне поклоне ученицима, спортистима и деци из Сочанице

Представници братске општине Стара Пазова посетили су данас општину Лепосавић и Месну заједницу Сочаница. Њих …