уторак, 16.април 2024
АКТУЕЛНО

Помоћник директора канцеларије за КиМ Борислав Тајић обишао радове у селу Граничане

Своју посету општини Лепосавић, помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију, Борислав Тајић, у пратњи представника локалне самоуправе завршио је обиласком радова на санацији некатегорисаног пута у селу Граничане, према засеоку Мишковићи и Јевтићи, у укупној дужини од 2,1 километра. Као што је више пута истакнуто, на територији општине Лепосавић у току су радови на реализацији бројних инфраструктурних пројеката, као и радови на санацији и реконструкцији путне мреже у овој општини, а све у склопу инвестиционог плана чији је иницијатор председник Републике, Александар Вучић.
Како наводе мештани овог села, у претходних 40 година овај путни правац није био саниран, те су зато више него задовољни овим улагањем. Они су изразили неизмерну захвалност, не само на помоћи за санацију пута, већ и на свему што држава Србија чини како би српском народу на овим просторима омогућила услове достојне човека.
Након обиласка радова, представник Владине Канцеларије за КиМ и општинска делегација посетили су четворочлану социјално угрожену породицу Милијана Мишковића која живи у селу Граничане, где су имали прилику да се упознају са условима живота људи у овом крају.
Важно је истаћи да је руководство општине Лепосавић, показујући слух и разумевање за потребе овог сеоског домаћинства, у сарадњи са Канцеларијом за Косово и Метохију изашло у сусрет породици Мишковић, обезбедивши помоћ у виду грађевинског материјала који је Мишковићима био потребан за проширење породичног стамбеног објекта.Породица Мишковић је не скривајући задовољство због посете господина Тајића и представника локалне власти изразила огромну захвалност на помоћи и подршци коју им пружа општинско руководство на челу са председником Тодићем, Влада Републике Србије и председник Александар Вучић.

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …