субота, 24.октобар 2020
Насловна / Локална самоуправа / Председник Зоран Тодић честитао Дан рудара

Председник Зоран Тодић честитао Дан рудара

У име општине Лепосавић и своје име, свим рударима и запосленима у Рударско-металуршко-хемијском комбинату “Трепча” као и свим рударима у Републици Србији, честитам Дан рудара.

Живећи на простору Косова и Метохије, где смо стално суочени са бројним искушењима и изазовима, свесни чињенице да часно и предано обављате један од најтежих и најодговорнијих послова, овим путем желим да искажем дубоко поштовање и захвалност за сав труд који годинама улажете да одржите РМХК “Трепчу”, која је несумњиво један од најзначајнијих носилаца привредног и сваког другог развоја Косова и Метохије, али и читаве државе Србије.

Уверен сам да ћете и у будућем периоду, са истом снагом и вољом, да останете доследни вредностима свог позива и на тај начин, заједно са нашом државом, допринесете сигурној будућности и опстанку српског народа на Косову и Метохији.

У име општинског руководства, још једном упућујем најсрдачније честитке поводом Вашег празника и поздрављам вас традиционалним рударским поздравом “Срећно”!

Погледајте и ову вест

Општина Лепосавић: значајно побољшање услова живота на селу

Градоначелник општине Лепосавић Зоран Тодић, директор Канцеларије за питања заједница Иван Милојевић и начелник Косовскомитровачког …