недеља, 19.мај 2024
АКТУЕЛНО

Председник Зоран Тодић посетио Јелакце

Председник општине Лепосавић Зоран Тодић, са сарадницима и активистима Српске напредне странке ОО Лепосавић, посетио је село Јелакце, које је једно од најудаљенијих села у нашој општини. Посета је уследила у оквиру кампање за парламентарне изборе Републике Србије, који ће се одржати у недељу 21.јуна.

Тодић је са мештанима овог села разговарао о проблемима са којима се свакодневно сусрећу и о могућностима њиховог решавања али и о преко потребном јединству народа у овим временима. Истакнуто је да ће општина Лепосавић наставити бригу о сваком становнику и да ће се свакоме изаћи у сусрет, као и да ће помоћ стићи и до најудаљенијих села општине. Сходно томе данас је дошло и до испуњења обећања једном домаћинству из Јелакца, датог приликом посете у јануару ове године. Такође, у току је санација 2 километра макадамског пута према овом селу, након чега ће мештанима бити знатно олакшан приступ главним саобраћајницама и самом граду. У плану је такође и санација великог броја некатегорисаних путева широм наше општине.

Активисти ОО Српске напредне странке Лепосавић су као много пута до сада и овом приликом поделили помоћ свим домаћинствима у виду пакета са храном, хигијеном и осталим намирницама али и понудили своју помоћ и подршку за убудуће.

Мештани Јелакца изразили су захвалност и пружили велику подршку општинском руководству и председнику Тодићу, за свакодневни рад, труд и бригу о грађанима. Такође, истакли су пуну и недвосмислену подршку Српској напредној странци на предстојећим изборима, политици коју води председник Александар Вучић и позвали своје суграђане да у недељу 21.јуна масовном излазношћу и гласом за листу „За нашу децу – Александар Вучић“, још једном покажемо јединство и слогу српског народа на Косову и Метохији, јер гласом за Српску напредну странку, гласамо за будућност наше деце и останак и опстанак на својим огњиштима.

Извор: Leposavic_portal

Погледајте и ову вест

Уручене саднице воћа пољопривредним произвођачима из општине Лепосавић

Члан Привременог органа општине Лепосавић Стеван Петронијевић са сарадницима из општинске службе за  пољопривреду уручили …