субота, 2.март 2024
АКТУЕЛНО

Тодић и Јовић обишли радове на асфалтирању пута у селу Јошаница

У оквиру данашње посете општини Лепосавић, заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију, Дамјан Јовић, заједно са председником општине Лепосавић, Зораном Тодићем, и сарадницима, обишли су радове на асфалтирању пута у селу Јошаница.
У питању су радови на асфалтирању деонице пута у дужини од око 1000 метара, које у сарадњи са Јавним предузећем „Путеви Србије“ изводи предузеће за путеве „Космет-пут инжењеринг“. Како је више пута наглашено, на територији општине Лепосавић у току је до сада највеће улагање у школство, здравство, привреду, пољопривреду и друге делатности, а значајна финансијска средства локална самоуправа издваја и за побољшање путне инфраструктуре у овој општини.
За житеље села Јошаница, који су овом приликом изразили велику захвалност држави Србији и председнику Александру Вучићу, ово је веома важна инвестиција коју општина Лепосавић реализује уз помоћ Владе Републике Србије и Канцеларије за Косово и Метохију, у циљу стварања што бољих и квалитетнијих услова за живот, а самим тим и за бољи живот и будућност наше деце на овим просторима.

Погледајте и ову вест

Додела подстицаја за подршку развоју пољопривреде – прерађивачке индустрије, привреде и предузетништва на територији АП Косово и Метохија

Привремени орган општине Лепосавић обавештава све заинтересоване да је данас, 03.03.2023. године, расписан конкурс за …